کهکشان M33


2.700.000 سال پیش چه خبر بود.
زمین در طول چند میلیارد سال عمرش دوره های متعددی از تغییر و تحول زمین شناسی تا تغییرات آب و هوایی و اقلیمی را پشت سر گذاشته است. 
اگر طرفدار نظریه تکامل باشید داستان فرایند تولد انسان باید برایتان جذاب باشد. چیزی حدود 85 میلیون سال پیش یعنی زمانی که هنوز دایناسورها حاکمان بی چون چرای این کره خاکی بودند نخستین بذرهای تولد انسان در زمین پاشیده شده است. از این زمان تا حدود 20 میلیون سال پیش فرایند تکامل اولیه ژنتیکی انسان به صورتی آرام در جانورانی شبیه به انسان ادامه یافته. چیزی حدود 14 میلیون سال پیش نخستین جانوران شبیه به انسان یاد گرفتند روی 2 پا هم میشود راه رفت. در این زمان خانواده انسان از اورانگوتان ها و شامپانزه ها جدا شدند و باید خدا را شکر کنیم که جدا شدند وگرنه معلوم نبود الان ما چی بودیم 

تفاوت انسان با حیوانات دیگر در این زمان ایجاد شده است. از 3 میلیون تا 2 میلیون سال پیش نیز انسان هایی تکامل یافته تر به انسان های باهوش تبدیل شدند که به آنها انسان های ماهر میگفتند.

ما نوادگان تکامل یافته تر آن انسانها هستیم . نکته جالب برایم تکه زمانی است که انسانها از 20 میلیون سال پیش تا 10 هزار سال پیش و از 10 هزار سال پیش تا کنون در آن به تکامل رسیده اند و به اصلاح متمدن تر شده اند. این تکه زمانی بسیار بسیار کوچتر از عمر زمین و عمر کائنات است. یعنی ما در بازه ای از تاریخ آفرینش زندگی میکنیم که زمین نیمی از عمرش را گذرانده ، و به بلوغ رسیده و کیهان عمری چند برابر زمین چند میلیارد ساله دارد. 
هر چند انسانهای نخستین به جای ستاره شناسی بیشتر به دنبال حفظ جانشان از دست انسانها مهاجم ،حیوانات وحشی ، و بیماری ها یا عوامل خشن طبیعی بودند ، احتمالا نیم نگاهی هم به آسمان داشته اند.

این عکس کهکشان M33 را در صورت فلکی مثلث نشان میدهد. این کهکشان یکی از کهکشان های اقماری کهکشان راه شیری است که فاصله ای حدود 2.7 میلیون سال نوری از ما دارد. یعنی نور باید 2.7 میلیون سال زمینی در راه باشد تا بتواند تصویر این کهکشان را به ما نشان دهد. این یعنی شما نوری را میبینید که پس از خداحافظی از کهکشان و ستارگانش ، طول تاریخ تمدن انسان از زمانی که از افریقا به قاره های دیگر مهاجرت کرد و یاد گرفت چطور زندگی کند ، شکار کند ، و از 10 هزار سال گشذته تا کنون متمدن تر شود، در راه بوده تا به ما سلام کند. این کهکشان باید خوشحال باشد چون هم اینک انسان های نسبتا با شعورتری آن را میبینند و میدانند که چیست و کجا است. 

 این عکس در زمانی گرفته شد که 1-2 روز از بارندگی اخیر پاییزی در اصفهان میگذشت. به نظرم رطوبت هوا چیزی در حدود 60 تا 70 درصد بود. تصاویر آخری در وضعیت بخار گرفتگی لنز گاید اسکوپ و لنز اصلی تلسکوپ گرفته شد. تصویر کراپ شده است.

Title کهکشان M33
Hit 4318
Photographer Mohammad RahimiMohammad Rahimi
Location روستای شور آباد - 30 کیلومتری شمال اصفهان
Camera 40D Modify
Telescope Vixen 115s ED+Focal Reducer f5.2
F 5.2
Exposure 115 دقیقه
ISO 1600
Photography Techniques استک + فتوشاپ + 3 Dark + 1 Flat2
Accessories Vixen Color CCD Guider Vixen AGA1 Autoguider + Vix
Date of photography آذر 1393
keyword
کهکشان


1 comments have been posted.

سلام اقای رحیمی میخواستم ببینم میتونم با شما ارتباط داشته باشم تا سوالاتم را از شما بپرسم ممنون . شماره مبایل:09135260020 عیسی شاهدی
Top